Steun Embangweni Hospital

De Stichting MMWT is geheel afhankelijk van particuliere en zakelijke giften. Doordat de bestuursleden hun werk pro deo uitvoeren komen alle giften volledig ten goede aan het Embangweni Hospital. Doordat de stichting werkt met jaarlijkse projecten is de bestemming van giften altijd heel concreet en worden de gelden altijd op korte termijn ingezet.

Giften
Wilt u het werk van Stichting MMWT financieel steunen? Maak dan een gift over naar IBAN NL08 RABO 0105 9595 10. Wilt u meer informatie over giften, of precies weten waar uw geld naar toe gaat? Bekijk dan onze huidige projecten, of neem contact met ons op.

Vorm een Work Team
Naast particuliere en zakelijke giften werkt de Stichting MMWT via uitzending van Work Teams. Work Teams zijn groepen van maximaal tien vrijwilligers die samen gedurende enkele maanden sponsoracties voeren voor een van de projecten. Na afronding van de acties gaat het Work Team gedurende ca. twee weken naar het Embangweni Hospital om daadwerkelijk samen te werken met de Malawianen aan de uitvoering van hun project. Lijkt het je wat om zelf met een team in Malawi aan het werk te gaan? Neem dan contact met ons op.

Stichting Wilde Ganzen
De stichting heeft afgelopen jaren nauw samengewerkt met de Stichting Wilde Ganzen. Giften voor projecten die ondersteund worden door de Stichting Wilde Ganzen worden vermeerderd met 50%. Uw (belasting-aftrekbare) gift van €100 resulteert zo in een bedrag van €150 voor het project.

ANBI
Stichting MMWT heeft een zogenaamde ANBI verklaring, waardoor alle giften aftrekbaar zijn van de belasting.