De Banenbeurs, wat kan je verwachten?

 

Je bent van harte uitgenodigd op zaterdag 26 mei vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur op onze banenbeurs! De beurs is zo opgezet dat je op een ontspannen manier kennis kunt maken met verschillende bedrijven die volop vacatures hebben.

Bij binnenkomst wordt je welkom geheten door één van onze gastvrouwen, die je nadere informatie zal geven over de beurs. Naast het leggen van contacten met de bedrijven zijn er ook allerlei leuke en interessante activiteiten te doen!

Speeddaten voor jou..

Zo is er de mogelijkheid voor speeddaten, CV- en loopbaancheck en het laten maken van een mooie profielfoto. De RMU die ook op de beurs aanwezig is, zal diverse boeiende workshops geven.

Dit alles vindt plaats in een ontspannen sfeer onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Ook worden er gedurende de beurs doorlopend hapjes en drankjes aangeboden.

Beursbezoek en consumpties worden je kostenloos aangeboden.

 

.. én een leuk dagje uit voor de kinderen..

Kom niet alleen naar de beurs, maar neem gezellig je gezin mee!  De kinderen kunnen gratis bowlen. En bij de bowlingbaan is er volop drinken en snoep wat het nog extra leuk maakt!

Voor de kleine kinderen is er oppas aanwezig en kan er geknutseld worden. Buiten kunnen ze heerlijk ravotten in de prachtige speeltuin.

 

 

 

.. op een prachtige centrale lokatie: Molen de Zwaluw in Kesteren!

Op het terrein van Molen de Zwaluw bevindt zich ook Babypark Kesteren en Meubelpark De Bongerd. Leuk om hier ook nog even een kijkje te nemen! Er is de mogelijkheid om met je gezin een rondleiding te krijgen in de molen. Speciaal voor deze beursdag wordt je dit ook gratis aangeboden!

Bij goed weer is het mogelijk om tegen een aantrekkelijk tarief een gezinsfoto buiten te laten maken. Tot slot kun je deze gezellige en informatieve dag afsluiten met een lekkere pannenkoek in het restaurant.

Locatie

Molen de Zwaluw

Batterijenweg 19

4041 DA Kesteren

 

Routebeschrijving:

Om Molen de Zwaluw te bereiken vanaf de A15 neemt je afslag Kesteren/Rhenen. Volg de borden Kesteren en vervolgens de borden industrieterrein ’t Panhuis. Hier ziet u borden van Molen de Zwaluw/Meubelpark De Bongerd en Babypark. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Graag tot ziens op zaterdag 26 mei!